Въпроси

Въпроси

Често задавани въпроси:

Печени белени червени пиперки, ябълково пюре, доматено пюре, рафинирано слънчогледово олио и сол.

За Деца над 1 година, като се приготвя от напълно натурални и висококачествени продукти, без нишестета, без консерванти и без рафинирана захар.

При окисляване на продукта (разрушаване на стерилността на буркана) започват да текат процеси, които предразполагат развала на храната. Това, което би я държало за по-дълъг период са консервантите, които липсват в лютеница Хер Бебе.

Лютеницата съдържа ябълки, които допринасят за сладкия вкус. Ябълката има много полезни вещества и е „царицата“ на плодовете. Това е и плодът с най-голямо сортово разнообразие. Смята се, че има над 10 000 сорта, но само малка част от тях са ядливи.

Продуктите са изцяло български като всичките се отглеждат в Пловдивски и Пазарджишки регион.

Лютеницата се произвежда в с.Православен, община Първомай от „Консеринвест“ ООД.

Синият домат /патладжан/ е алерген и не е препоръчителен за деца до 3 годишна възраст.
В рецептата ябълката заменя моркова, тъй като предлага много повече полезни вещества в това число голямо количество витамини А , В , С и D.

Септември 2019 година.

Вижте обектите, които предлагат лютеница Хер Бебе тук.

В лютеницата си влагаме домати от консерви, тъй като е научно доказано, че преработения домат е много по-полезен спрямо пресния.

Доматите, които се влагат в лютеницата се смилат до получаването на гладко пюре, след което се стерилизират и поставят в антиспетични пликове за съхранение, което е и най-високото стъпало в йерархията на съхранение на натурални продукти.

Вие също може да харесате...